Английският шампион Манчестър Сити и Астън Вила играят при в сблъсък от

...
Английският шампион Манчестър Сити и Астън Вила играят при в сблъсък от
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Манчестър Сити 1:1 Астън Вила, Дюран бързо изравни

Английският първенец Манчестър Сити и Астън Вила играят при в сблъсък от междинния 31-и кръг на Висшата лига. Родри откри в 11-ата минута. Срещата на стадион „ Етихад “ сможе да я гледате в директно предаване по DIEMA SPORT , както и онлайн на платформата. 

„ Гражданите “ направиха нулево реми с различен от кандидатите за купата Арсенал вкъщи през уикенда, след което останаха на трета позиция и изостават с три точки от водача Ливърпул, който играе в четвъртък. Бирмингамци пък не престават битката си присъединяване в Шампионската лига следващата година, като все още са на четвъртото място с актив от 59 точки, с две повече от петия Тотнъм, който обаче има и мач по-малко.

По-рано през сезона Астън Вила тотално надигра Ман Сити на „ Вила Парк “ и победи с 1:0, само че упованията в този момент са за напълно друг дуел.



 /   / 

Домакините стартираха по-добре и още преди да е изтекла и втората минута имаха късмет за попадение. Джак Грийлиш получи на левия фланг, влезе във вътрешността и доста добре изведе Хулиан Алварес отляво в наказателното поле, който стреля в близкия ъгъл, само че от външната страна на мрежата.

Натискът на Сити продължи и в десетата минута Родри стреля по тревата пред границата на наказателното поле, само че Робин Олсен плонжира и улови.

Само минута по-късно обаче „ жителите “ откриха резултата. Фил Фодън комбинира с Жереми Доку на десния фланг, а белгиецът центрира ниско на първа греда. Там никой от състава на гостите не наблюдава придвижването на Родри, който засече чудесно топката и означи в близкия ъгъл за 1:0.

LIVE  |

1:0 Родри 11'

Висша лига, 31-и кръг

Главен арбитър: Дарън Ингланд, Англия

Стадион: „ Етихад “, Манчестър, Англия

Стартови сформира на двата тима:

In the blue corner!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР